Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

15 ЖОВ

Звернення до земляків

Депутат має бути чесним – перед людьми, перед своєю Батьківщиною. Депутат має бути підзвітним громаді, яка його обрала. Ви маєте знати, що кожен депутат робить для вас – які закони він підготував і як це покращить Ваше життя, як це захистить Ваші права. Якщо депутат цього не робить – він не виконує своєї роботи.

Читати
10 ЖОВ

Відкритий лист Демчака Руслана

В останній час про мене з’явилось багато «новин» від псевдоборців за справедливість та псевдоконкурентів. Відразу кидається в очі, що пишуть всі ці «сенсації» ті, хто не мають шансу виграти передвиборчі перегони, саме тому вони вважають за потрібне поливати брудом основного конкурента замість того, щоб розповісти про свої успіхи та плани.

Читати
15 ВЕР

Інтерв’ю Руслана Демчака

Руслан Демчак: "У своєму житті я керуюся принципами справедливості, чесності та правди, а тому солідарний з усіма, хто поділяє такі ж моральні цінності"

Читати
01 СІЧ

Демчак: Норми закону «Про споживче кредитування» повинні убезпечити споживачів фінансових послуг від порушення їх прав

Про це народний депутат від фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак написав на своїй сторінці у Facebook.

Читати

 

1
...
31 32 33